Van Besouw Goirle
Tekengebied 1.png
banner zonder logo.jpg

Nieuws


Planning

16 mei 2019

2019:                 Afstemming met omwonenden en bestemmingsplanprocedure
2e helft 2019:     Pre-sale en start verkoop eerste fase
Medio 2020:       Start bouw eerste fase

 
Een nauwkeurigere planning kunnen wij geven, wanneer de bestemmingsplanprocedure is opgestart. Aansluitend starten wij met de pre-sale van de eerste fase van het project, waarbij het voor u als geïnteresseerde mogelijk wordt om zich via www.vanbesouw-goirle.nl in te schrijven als ‘early bird’. Als early bird wordt u in de gelegenheid gesteld om een voorselectie kenbaar te maken van de woning(en) waar uw voorkeur naar uitgaat! U komt dan als een van de eersten in aanmerkingen voor deze woning zodra de verkoopstukken compleet beschikbaar zijn en de verkoop daadwerkelijk is gestart. Wij brengen u via dit e-mailadres direct op de hoogte zodra deze datum bekend.
 
Ondertussen gaan wij met volle energie door met de uitwerking van het project. In aanloop naar de start van de verkoop zal de website regelmatig met nieuwe informatie gevuld worden zodra deze beschikbaar is. U ontvangt van ons een e-mail als er is nieuws is geplaatst, dus houdt uw inbox in de gaten! Volg ons daarnaast ook op Facebook. Zo blijft u op de hoogte.


Update voortgang

15 mei 2019


Momenteel wordt door de projectbetrokkenen Bedaux de Brouwer Architecten, Architectenbureau Mulleners + Mulleners, AVS Enigineering, Buro Lubbers, Civil Support, Antea Group, Waterschap De Dommel, Gemeente Goirle en Nederlandse Bouw Unie achter de schermen hard gewerkt aan de verdere verfijning en uitwerking van de plannen voor de locatie Van Besouw in Goirle. Recent hebben wij met het waterschap en de gemeente overeenstemming bereikt over de toekomstige, klimaat robuuste waterhuishouding op de locatie. Het voorontwerp bestemmingsplan wordt afgestemd met de gemeente Goirle en wij zijn samen met onze architecten en de Commissie van Welstand en Monumenten in overleg over de vormgeving van onze bouwplannen.


Plaatsing reclameborden

10 mei 2019

Recent zijn op de locatie 2 grote reclameborden geplaatst. Eén op de kruising van de Groeneweg en de Kerkstraat en de andere langs de Beeksedijk.

Bouwbord 1.JPG
Bouwbord 2.JPG

Lokale omroep Goirle

20 maart 2019

omroep goirle.png

Op 20 maart jl. waren Pieter Bedaux (architect) en Jan-Kees Fait (projectontwikkelaar) te gast bij de uitzending van Goolse Kringen van de Lokale Omroep Goirle om een toelichting te geven op de stand van zaken van ons project Van Besouw Goirle. Nieuwsgierig?

Uitzending terugkijken >>


IMG_1858.JPG

Informatieavond Van Besouw, Goirle

05 februari 2019

Gisteravond hebben wij in de Annetje van Puijenbroek Kapel van het Cultureel Centrum Jan van Besouw onze plannen voor de locatie Van Besouw in Goirle gepresenteerd aan de direct omwonenden van het plangebied. Na afloop was er alle ruimte voor het stellen van vragen aan medewerkers van NBU en/ of gemeente. 

Van de avond zal ook een verslag gemaakt worden. Dit verslag zal gestuurd worden naar alle aanwezigen en de gemeente en zal hier op de website worden geplaatst.

Bekijk de presentatie >>

Bekijk de plankaart >>

Lees het verslag >>