Van Besouw Goirle
banner zonder logo.jpg

Van Besouw Goirle

Met trots presenteert Nederlandse Bouw Unie de herontwikkeling Van Besouw Goirle, onderdeel van de Zuidrand Goirle. Stoer wonen op een prachtige locatie tussen de monumentale delen van de fabriek van Van Besouw.

Facebook

Like de Facebookpagina van Van Besouw Goirle en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Impressie Fabrieksstraat

HET PLAN

Circa 200 nieuwe woningen nabij centrum Goirle.

Op een prachtige locatie, dichtbij het centrum van Goirle en het beekdal, werkt Nederlandse Bouw Unie aan de planvorming voor herontwikkeling van de Van Besouw-locatie. Een complexe en omvangrijke operatie die jaren in beslag neemt. Belangrijke aandachtsgebieden zijn ecologie, waterhuishouding en cultuurhistorie.

Uiteindelijk zal het plangebied van ongeveer 6 hectare ruimte bieden aan circa 200 woningen in een groene setting. Omdat de planvorming nog afgestemd moet worden met de gemeente, omwonenden en overige betrokken partijen, kunnen wij nog niet laten zien hoe het plan eruit komt te zien. Wel kunnen wij u melden dat het een mix aan woningtypen zal betreffen van appartementen tot rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen in verschillende prijsklassen. 

 
Schermafbeelding 2018-12-14 om 10.54.42.jpg

Locatie 

Wonen op de grens van dorp en landschap en met de Nieuwe Leij als markering. Dat wordt Van Besouw Goirle; de mooiste plek van Goirle, tussen de Kerkstraat en de Nieuwe Leij!

Locatie_Goirle.jpg

PLANNING 

Globale planning:

2019:                 Afstemming met omwonenden en bestemmingsplanprocedure

2e helft 2019:  Start verkoop eerste fase

Medio 2020:        Start bouw eerste fase

rhone-702757-unsplashkopie.jpg

aanmelden nieuwsbrief

Heeft u interesse?

Laat hier uw gegevens achter en wij informeren u zodra er nieuws is over dit project.

 
Ik ben geïnteresseerd in *
Meerdere opties mogelijk.
Wij werken in overeenstemming met de vigerende wetgeving c.q. de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De door u ingevulde gegevens worden door ons ontvangen, verwerkt en (aan derden) verstrekt in het kader van, en gedurende de looptijd van, de verkoopprocedure van het project waarvoor u zich aanmeldt. Behalve met de bij het verkoopproces betrokken interne medewerkers van NBU worden uw gegevens uitsluitend gedeeld met de bij het project betrokken makelaars. *